- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Nevreme pogodilo Čačak, Užice i Valjevo, kreće se ka Vojvodini

© Tanjug / RADE PRELICJaka kiša u Beogradu
Jaka kiša u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2022
Pratite nas
Najavljeno nevreme počelo desetak minuta ranije. Oko 16.30 časova počela je da pada jaka kiša koju prati vetar.
U Radarskom centru Užice, koji pokriva Zlatiborski i Moravički okrug, rekli su da, zbog trenutne zauzetosti i angažovanja u protivgradnoj odbrani, nisu u mogućnosti da govore o detaljima i o obimnu nevremena koje je zahvatilo Užice i okolinu.
Posle tropskog dana u kome je u pojedinim gradovima izmereno 40 stepeni, večeras je Čačak i Užice pogodilo nevreme. Prema poslednjim informacijama, jaka kiša pada u Valjevu i Aranđelovcu, prenose mediji.
Jaka kiša praćena olujnim vetrom pogodila je i Čačak oko 17.30 sati. Počelo je da grmi i seva, a na pojedinim mestima se primećuje i sugradica. Zbog obilnih padavina, saobraćaj se odvija otežano.
Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) je večeras dao novu najavu, pa se kiša očekuje i u Vojvodini. U naredih sat vremena u ovom delu Srbije uz lokalni razvoj oblačnosti, mogu se očekivati kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala