- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Organizatori „Bir festa“ demantuju vest o odlaganju programa u subotu

© Sputnik / Lola ĐorđevićPublika tokom nastupa "Bajage i instruktora" na Bir festu 2022.
Publika tokom nastupa Bajage i instruktora na Bir festu 2022.  - Sputnik Srbija, 1920, 19.08.2022
Pratite nas
Organizatori "Bir festa" demantovali su saopštenje Beogradskog komunalnog servisa da će programi tog festivala biti odloženi u subotu
„Zvaničan stav organizatora je da će se festival u subotu održati, a ukoliko dođe do pogoršanja vremenskih uslova, te festival ne bude mogao da se održi iz bezbednosnih razloga, javnost će o tome biti obaveštena sutra u toku dana“, navodi se u saopštenju.
Prethodno je portal gradske uprave Beoinfo preneo saopštenje da se svi programi na manifestaciji „Bir fest“ zakazani za subotu 20. avgust odlažu se iz bezbednosnih razloga, odnosno upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda, i da je to odlučeno na sastanku predstavnika Grada Beograda, producenta festivala i nadležnih službi, a saopšteno iz Beokom servisa, prenosi portal N1.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala