- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Šta se (ponovo) dešava sa Nadalom?

© AFP 2023 / DYLAN BUELLRafael Nadal
Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 18.08.2022
Pratite nas
Rafael Nadal je doživeo iznenađujući poraz u drugom kolu turnira u Sinsinatiju od hrvatskog tenisera Borne Ćorića i posle duela je govorio o povredi sa kojom se susreo na Vimbldonu, gde je morao da odustane od nastupa u polufinalu protiv Nika Kirjosa.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Nadal je tada zadobio rupturu trbušnih mišića, delovalo je da se oporavio, ali je posle poraza od Ćorića rekao da još nije sve kako treba.
„Kada ožiljak nema pokretljivost vi to osećate, ali ne znate da li je taj osećaj zbog toga što nešto nije u redu i zato morate da se pazite u svakom trenutku. Verovatno ću ići na još neke testove da bih potvrdio da je sve onako kako želimo da bude“, rekao je Nadal.
Ovakav splet okolnosti je veoma nepovoljan po Nadala jer US Open počinje za svega nedelju dana.
„Dobro sam trenirao, bolji sam bio na treninzima nego na meču. Mentalno moram da nastavim da gledam napred, moraću da budem u najboljoj formi za Grend slem i da treniram tako da budem spreman za takmičenje od prvog momenta. Nadam se da ću to i uspeti“, rekao je Nadal.
Španac je tokom prethodnog perioda mnogo govorio o svojim povredama, u fokusu je bilo stopalo koje ga muči deceniju i po, ali je uprkos tome, „posebnim metodama“, uspeo da stigne do dve Grend slem titule u godini.
Rafael Nadal Tejlor Fric - Sputnik Srbija, 1920, 07.07.2022
SPORT
Nadal je ostao bez trikova
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala