- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Majstori na nebu: „Striži“ i „Ruski vitezovi“ pokazali svoje umeće /video/

© Sputnik / Ilья Pitalev / Uđi u bazu fotografijaLovci Su-30SM i MiG-29 nadleću Kremlj povodom Dana pobede u Moskvi
Lovci Su-30SM i MiG-29 nadleću Kremlj povodom Dana pobede u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 17.08.2022
Pratite nas
Tokom programa u okviru Međunarodnog vojno-tehničkog foruma „Armija-2022“ nastupali su stalni učesnici avionske grupe „Striži“ i „Ruski vitezovi“, koji su poleteli odmah nakon „Tupoljeva“.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Tokom nastupa su piloti demonstrirali svoje umeće upravljanja avionima. Gledaocima je predstavljen program u kome su zastupljene akrobatske figure i preleti u poretku „piramida“.
Osim dinamičkih prikaza, kako pojedinačnih tako i grupnih, gosti na forumu mogu videti i kopnene ekspozicije. Deo statičkih ekspozicija u Kubinki u Podmoskovlju omogućavaju da se vidi najnovija ratna tehnika – avioni, operativno-taktička i vojno-transportna avijacija. Ukupno je izloženo više od 50 uzoraka avijacione tehnike.
Na ekspoziciji su predstavljeni avioni i helikopteri morske avijacije, kao i zaseban štand sa dronovima koje posetioci mogu videti u periodu 19-21. avgusta.
Lovci MiG-29 i Su-30SM akrobatskih grupa Ruski vitezovi i Striži na probi vazdušnog dela Parade pobede - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2021
Iz kabine pilota: Umeće grupe „Striži“ oduzima dah /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala