- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Novi NATO plan za Bosnu /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Epoha jednopolarnog svetskog poretka odlazi u prošlost, geopolitičke promene istorijskog obima odvijaju se u sasvim drugom pravcu, poručio predsednik Rusije Vladimir Putin.
Ukrajinske snage ponovo granatirale nuklearku Zaporožje. Kijevski režim koristi bombardovanje elektrane kako bi promenio tok ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini, koja se uspešno razvija, tvrde ruski stručnjaci.
Glavne borbe se i dalje vode u rejonu Artjomovska i Severska, ukrajinske snage pretrpele gubitke u borbama protiv jedinica Luganske Narodne Republike. Nova eksplozija na severu Krima u skladištu municije.
EU izrazila zabrinutost zbog eskalacije zapaljive retorike između zvaničnika Kosova i Srbije. Ponavlja se praksa reagovanja zapadnih centara moći — samo se Beograd se proziva, kažu politikolozi.
U Republici Srpskoj ne stišava se bura povodom prepiske šefice diplomatije BiH Bisere Turković i čelnika Alijanse Jensa Stoltenberga, koji joj je navodno potvrdio da NATO priprema mere čiji je cilj da doprinese očuvanju stabilnosti i mira u BiH.
Dvadeset osmi po redu Nišvil festival završen je veličanstvenim vatrometom, ali i pored ogromnog interesovanja domaće i strane publike, manjak novca preti da zauvek zatvori najveću domaću džez manifestaciju.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala