- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rus boksuje u Srbiji: Kao da sam kod kuće, svi su ljubazni prema meni

© Sputnik / Evgeniй Odinokov / Uđi u bazu fotografijaMurat Gasijev
Murat Gasijev - Sputnik Srbija, 1920, 16.08.2022
Pratite nas
Ruski bokser Murat Gasijev (28-1) oduševljen je gostoprimstvom u Srbiji i Beogradu, gde će 26. avgusta imati meč protiv američkog veterana Karlosa Velča.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Gasijev je u intervjuu za „Sport-ekspres“ naveo da je izabrao srpsku prestonicu jer je ruskim navijačima lako da dođu do Beograda.
„Sada se takva situacija i teško je boksovati. Ali imamo dobre prijatelje u Bokserskom savezu Srbije. Predložili su prostor i rado smo prihvatili. Mnogo će ljudi doći iz Rusije. Zato smo izabrali Beograd,“ rekao je Gasijev.
Nije prestajao da ređa komplimente...
„Kad sam stigao u Srbiju, nisam imao osećaj da sam daleko od kuće. Kao da sam u Rusiji. Ovde su svi vrlo fini i ljubazni, gostoljubivi. Ne osećam se kao gost. Bio sam prijatno iznenađen. Ovde se svi ponašaju prijatno prema meni“.
Njegov rival Velč je veteran profesionalnog boksa – ima 42 godine, visok je 185 centimetara i u profesionalnoj karijeri ima 21 pobedu (18 KO), 2 poraza i 1 remi.
Legendarni srpski košarkaš Radivoj Korać - Sputnik Srbija, 1920, 16.08.2022
SPORT
Tanjevićev omaž Žućku
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala