- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpski superheroj je ušao u istoriju, ali put do toga nije bio lak: „Imao sam problem“

© AP Photo / Marco AlpozziDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 16.08.2022
Pratite nas
Dušan Vlahović, srpski reprezentativac, sa dva gola u prvom kolu nove sezone Serije A postao je najbolji srpski strelac u istoriji tog italijanskog takmičenja sa ukupno 53 pogotka, ali je naveo da i dalje nije stoprocentno spreman.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Vlahović, momak poznat pod nadimkom „srpski superheroj“ je dvaput tresao mrežu u pobedi Juventusa nad Torinom od 3:0 i na briljantan način je otvorio novu takmičarsku godinu.
„Radio sam celo leto, još nisam na 100 odsto, jer sam imao problem koji nije bilo lako prevazići, ovo je drugi meč od 90 minuta otkako smo završili prvenstvo, posle prijateljske utakmice protiv Atletika. Radim na tome da se vratim na vrh“, rekao je Vlahović.
On je otkrio i kome je posvetio pogodak.
„To je bilo za prijatelja koji mi je mnogo pomogao, ali bilo je i za porodicu koja je bila na tribinama. Di Marija je veliki šampion. Zahvaljujem mu se na asistenciji, nadam se da ću ih dobiti još od njega, ali i da ću mu uzvratiti. Mislim da ćemo dobro sarađivati, ali važno je da se stavite na raspolaganje timu i pre svega da tim pobeđuje“.
Drugi srpski reprezentativac u dresu Juventusa Filip Kostić u igru je ušao u 61. minutu, i tako debitovao za torinske crno-bele.
„Uvek je lepo imati nekoga iz svoje zemlje, da pričaš na svom jeziku. Znam Filipa, igramo zajedno u reprezentaciji, ali generalno smo dobar tim, napravili smo dobar ambijent u svlačionici i ovo je osnovno“, istakao je Vlahović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala