- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Laboratorija iz koje je izašao kovid-19 | Novi Sputnjik poredak

© AP Photo / Cheng MinKoronavirus - laboratorijske analize
Koronavirus - laboratorijske analize - Sputnik Srbija, 1920, 15.08.2022
Pratite nas
Laboratorija iz koje je izašao kovid-19: „Novi Sputnjik poredak“ danas u 18 sati istražuje da li je Amerika zarazila čitav svet.
Na osnovu čega Džefri Saks, predsedavajući Komisije za kovid-19 prestižnog medicinskog časopisa „Lanset“, izražava sumnju da je virus SARS-Kov-2 delo američkog biološkog programa? Zašto je, usled nerazjašnjenih bezbednosnih propusta, u jesen 2019. bio zatvoren vodeći istraživački centar američke vojske u Fort Detriku u Merilendu? Kakvu zaveru otkriva prepiska američkih zdravstvenih vlasti s početka pandemije, i zašto i obaveštajne službe SAD priznaju da je podjednaka verovatnoća da je virus nastao veštačkim, odnosno, prirodnim putem?
Odgovore na ova pitanja će u razgovoru s Nikolom Vrzićem potražiti novinar i sociolog Slobodan Reljić i politikolog Aleksandar Pavić.
Obaveštavamo vas da je Sputnjik Srbija ponovo dostupan preko svih kablovskih operatera i na svim mobilnim mrežama.
Emisiju „Svet sa Sputnjikom“- „Novi Sputnjik poredak“ možete slušati svakog ponedeljka od 18 časova na talasima Radio Novosti 104,7 megaherca.
„Novi Sputnjik poredak“ je emisija koja analizira najaktuelnije događaje iz sveta i regiona.
Nikola Vrzić u razgovoru sa svojim gostima tumači turbulentne promene na geopolitičkoj sceni i traži mesto Srbije u novom, multipolarnom svetskom poretku. Emituje se svakog ponedeljka, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Laboratorija iz koje je izašao kovid-19 | Novi Sputnjik poredak
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala