- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Da li to Amerika otvara vrata nevakcinisanima? – Novaku stigla ohrabrujuća poruka

© AP Photo / Gerald HerbertNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
Pratite nas
Glavna tema i pitanje u svetu sporta trenutno je da li će Novak Đoković moći da uđe u Ameriku i nadmeće se na US Openu? Trenutno ne, ali stvari definitivno idu na bolje, a potvrda je stigla i od francuskog novinara koji radi za L'Ekip Kventin Mone, koji je poručio da je ušao u SAD bez potvrde o vakcinaciji.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Poznato je da je u Americi na snazi zakon da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju. Ipak, postoje jaki nagoveštaji i indicije da će se to vrlo brzo promeniti, što bi automatski značilo da Novak Đoković može da zauzme mesto na poslednjem ovosezonskom Grend slemu u Njujorku.
Još jedna potvrda da SAD popuštaju mere protiv virusa Kovid-19, stiže od poznatog teniskog novinara Kventina Monea, koji radi za ugledni srpotski list L'Ekip i poslao je Srbinu poruku putem društvene mreže Tviter.
„Stigao sam u SAD i niko me nije pitao za bilo kakav dokaz o vakcinaciji. Bio sam i u martu, ali je bilo drugačije. Da li su već počela da se primenjuju nova pravila? Ovo bi bile dobre vesti za Novaka Đokovića“, tvitnuo je Kventin.
Podsetimo, početak US Opena zakazan je za 29. avgust tako da Novak Đoković ima sasvim dovoljno vremena da stigne i opravda ulogu favorita koje su mu dodelile svetske kladionice.
Takođe, srpski as koji je trenutno šesti reket sveta još ranije je poslao poruku armiji svojih navijača da se najnormalnije sprema za US Opena, ali da neće ništa raditi na silu, već da će sačekati da se američke vlasti oglase i da saopšte koji je zvaničan uslov za ulazak u Sjedinjene Američke Države.
Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
SPORT
Medvedev pedagoškim merama ućutkao nevaspitanog navijača /video/
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2022
SPORT
Ko to i zašto ćuti u Americi?
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 12.08.2022
SPORT
Đoković zvanično ne igra Sinsinati
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala