- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Surove reči legende: Treba im pomoć, dotakli su dno!

© AP Photo / Dave ThompsonMančester junajted
Mančester junajted - Sputnik Srbija, 1920, 14.08.2022
Pratite nas
Mančester junajted vezao je i drugi poraz na startu Premijer lige i zakucan je za dno tabele sa gol razlikom 1:6. Šamar od Brentforda (4:0) naterao je legendarnog kapitena „crvenih đavola“ Gerija Nevila da se oglasi i poruči da je klub dotakao dno!
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Prosto neshtvaljivo deluje tabela Premijer lige na kojoj 20. poziciju zauzima slavni klub sa Old Traforda.
Prvo ih je Brajton šokirao kod kuće u premijernom meču (1:2), da bi u drugom kolu doživeli novu bruku, izgubivši od Brentforda sa čak četiri gola razlike.
Tragikomično su na terenu delovale skupo plaćene zvezde, počev od golmana Davida de Hee koji je primio "kroz ruke" prvi pogodak, preko Kristijana Eriksena kojem ništa nije polazilo za nogom, sve do prve zvezde Kristijana Ronalda.
„Ukoliko ste mislili da Mančester junajted ne može više da padne, to se upravo dogodilo. Ovi igrači su pod tri različita menadžera dokazali da nedovoljno trče. Nemaju samopouzdanja, iz njih je ono isceđeno. Potrebna im je pomoć. I sam sam bio trener ekipa koje su se mučile i kojima je bilo potrebno nešto. Ovo je novo dno. A čini se da ga Junajted konstantno produbljuje. Ista je da je ovo vrlo, vrlo, loše“, konstatovao je Gari Nevil.
Podsetimo, legendarni desni bek proveo je čitavu karijeru na Old Tragordu, a boje Junajteda branio je od 1992. do 2011. godine i za to vreme osvojio je osam titula Premijer lige.
Mančester junajted je izgubio četiri vezana meča u prvenstvu prvi put još od februara 1979. godine, što je samo potvrda koliko je očajna situacija u klubu koji je za trenera doveo Holanđanina Erika ten Haga.
Dejan Stanković - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2022
SPORT
Stankovićeva mašina radi punom parom, Voždovac Zvezdin lak zalogaj
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 13.08.2022
SPORT
Mančester junajtedu „otpadaju delovi“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala