- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin: Ruski graditelji pokazali veliku hrabrost u DNR i LNR

© Sputnik / Pavel Lisitsyn / Uđi u bazu fotografijaVosstanovitelьnыe rabotы v razrušennoй v rezulьtate obstrelov školы № 65 Mariupolя
Vosstanovitelьnыe rabotы v razrušennoй v rezulьtate obstrelov školы № 65 Mariupolя - Sputnik Srbija, 1920, 10.08.2022
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin istakao je veliku hrabrost i profesionalizam ruskih graditelja koji pomažu u obnavljanju Donjecke i Luganske Narodne Republike.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

„Posebno ću naglasiti tu pomoć koju naši graditelji, pokazujući hrabrost i profesionalizam, pružaju stanovnicima Donjecke i Luganske Narodne Republike“, rekao je predsednik Rusije u video obraćanju na ceremoniji otvaranja novog mosta preko reke Šeksna u Čerepovskom okrugu u Rusiji.

Govoreći o ruskim graditeljima, Putin je naglasio da su trenutno zaposleni milioni ljudi i pravi majstori koji grade modernu Rusiju i grade čvrste temelje za njen razvoj u svim oblastima. Jedinstvene tehnologije, materijali, inženjering i tehnička rešenja omogućavaju da realizaciju najhrabrijih i najambicioznijih projekata, zaključio je on.
Fabrika Azot, Severodonjeck - Sputnik Srbija, 1920, 09.08.2022
RUSIJA
Severna Koreja može poslati građevinare u Donbas
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala