- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Bumerang antiruskih sankcija | Novi Sputnjik poredak

© Radoje PantovićNikola Vrzić
Nikola Vrzić - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2022
Pratite nas
„Novi Sputnjik poredak“istražuje zašto Zapad strada od sopstvenog ekonomskog rata protiv Rusije. Zbog čega direktor britanske obaveštajne službe MI6 Ričard Mur zabrinuto upozorava da „zima dolazi“, i šta će ruska zima doneti onom delu Evrope koji je Rusiji uveo sankcije?
Kako je suficit u ruskom budžetu ove godine, zahvaljujući zapadnim sankcijama, postao dvostruko veći od prethodnog rekordnog suficita? Zašto „Njujork tajms“ upozorava da će „mnoge porodice u Evropskoj uniji morati da biraju da li da se greju ili da jedu“?
Odgovore na ova pitanja će u razgovoru s Nikolom Vrzićem potražiti analitičar Branko Pavlović i ekonomista i član Fiskalnog saveta Bojan Dimitrijević.
Novi Sputnjik poredak, 08.08.2022.
Novi Sputnjik poredak“ je emisija koja analizira najaktuelnije događaje iz sveta i regiona. Nikola Vrzić u razgovoru sa svojim gostima tumači turbulentne promene na geopolitičkoj sceni i traži mesto Srbije u novom, multipolarnom svetskom poretku.
Emituje se svakog ponedeljka od 17.00, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala