- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Zamislite Kajrija Irvinga u Evroligi

© AP Photo / Phelan M. EbenhackAmerički košarkaš Kajri Irving
Američki košarkaš Kajri Irving - Sputnik Srbija, 1920, 08.08.2022
Pratite nas
Jedan od boljih NBA košarkaša u poslednjoj deceniji Kajri Irving istakao je da ne želi da provede celu karijeru u NBA ligi. Zvezda Bruklina kaže da bi voleo da igra do 38. godine i da svoje znanje stečeno u košarci podeli u ligama van Amerike. To bi značilo da postoji šansa da ga vidimo u Evroligi.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sećamo se da je Alen Ajverson stigao u Bešiktaš na kraju karijere, tako da ovo sa Irvingom iako zvuči ludo - nije nemoguće.
Sada Kajri Irving ima 30 godina, a očigledno planira da igra u NBA do 38. godine.
Neću prestati da igram sa 38 godina, nema šanse! Tada ću igrati u ligama širom sveta i učiću mlade igrače ono što su drugi mene naučili", otkrio je Irving.
Treba istaći činjenicu da je Irving rođen u Australiji, pa bi možda po završetku igranja u NBA mogao da se oproba u australijskom šampionatu, mada je naravno Evroliga kvalitetnije takmičenje.
A, kako se Irving sprema za predstojeću NBA sezonu?
„Uopšte ne moram da se motivišem, odigrao sam 12. sezonu u najboljoj ligi na svetu i postajem samo bolji. Kada budem imao 38 godina imaću kad da se osvrnem na svoju karijeru, ali do tada uživam u svakom momentu", rekao je košarkaš Bruklina.
Kada je Irving u pitanju nikako ne treba da nas čude neke njegove odluke jer se radi o kontroverznom košarkašu.
Kada se vratio na parket posle koronavirusa odlučio je da okadi teren pre utakmica, a poznato je i da je Irving jedan od zagovornika teorije o ravnoj Zemlji.
„Mislite li da je Zemlja okrugla? To čak i nije teorija zavere. Zemlja je ravna. Sve nam to stoji ispred nosa. Kažem vam, ispred naših noseva, oni nas lažu. Mene su naučili da je zemlja okrugla“, rekao je Irving jednom prilikom.
Kada je Kajri u pitanju, sve je moguće. Čak i da ga kroz koju godinu gledamo na našim parketima.
Ivan Paunić - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2022
SPORT
Paunić za Sputnjik: Rusija je drugi dom, želim da završim karijeru u Lokomotivi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala