https://lat.sputnikportal.rs/20220807/sladoled-sa-ukusom-kecapa-i-pasulja-hit-u-londonu-1140840361.html
Sladoled sa ukusom kečapa i pasulja hit u Londonu
Sladoled sa ukusom kečapa i pasulja hit u Londonu
Sputnik Srbija
Mnogi stanovnici Londona su, kako bi lakše podneli visoke temperature koje su ove godine prešle rekordne vrednosti, spremni da probaju i sladoled pomalo... 07.08.2022, Sputnik Srbija
2022-08-07T22:56+0200
2022-08-07T22:56+0200
2022-08-07T22:56+0200
svet
svet
velika britanija
london
magazin
sladoled
https://cdn1.img.sputnikportal.rs/img/07e5/08/14/1128613400_0:61:1921:1141_1920x0_80_0_0_8478e5bd7826950b972ce3a6ed4671ab.jpg
Širom sveta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od onog sa ukusom sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji kao i kornet u crno, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara, pa je došao red i na onaj sa ukusom pasulja.Najnoviji projekat britanskih sladoledžija za najtoplije leto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, pre možete naći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim hajnc majoneza i kečapa tu je i ukus pečenog pasulja.Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela.Jedan od najtraženijih je, kako mediji navode, ukus Hajncovog pečenog pasulja, čuvenih „Kveker“ ovsenih pahuljica, čaja, prenosi Tanjug.
velika britanija
london
Sputnik Srbija
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
Sputnik Srbija
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Vesti
sr_RS
Sputnik Srbija
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://cdn1.img.sputnikportal.rs/img/07e5/08/14/1128613400_29:0:1734:1279_1920x0_80_0_0_8ef1f46a27f8e0ecf3fe4c526f5e68a0.jpgSputnik Srbija
feedback.rs@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
svet, velika britanija, london, magazin, sladoled
svet, velika britanija, london, magazin, sladoled
Sladoled sa ukusom kečapa i pasulja hit u Londonu
Mnogi stanovnici Londona su, kako bi lakše podneli visoke temperature koje su ove godine prešle rekordne vrednosti, spremni da probaju i sladoled pomalo neobičnog ukusa - kečapa i majoneza.
Pratite Sputnjik i na letovanju
Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com
Širom sveta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od onog sa ukusom sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji kao i kornet u crno, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara, pa je došao red i na onaj sa ukusom pasulja.
Najnoviji projekat britanskih sladoledžija za najtoplije leto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, pre možete naći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim hajnc majoneza i kečapa tu je i ukus pečenog pasulja.
Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela.
Jedan od najtraženijih je, kako mediji navode, ukus Hajncovog pečenog pasulja, čuvenih „Kveker“ ovsenih pahuljica, čaja, prenosi Tanjug.