- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanac pogodio u metu: „Neka se svi povuku, ako žele da podrže Đokovića“

© AP Photo / Gerald HerbertNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2022
Pratite nas
Američki politički savetnik Bler Brant oglasio se povodom toga da sve više tenisera podržava Novaka Đokovića da bi trebalo da mu se omogući da igra na US Openu.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Ipak, on nije bio blagonaklon prema izjavama Noletovih kolega, već je jasno objasnio šta bi trebalo da se dogodi, ukoliko zaista smatraju da Srbinu treba da se omogući da igra u Njujorku.
Brant je kritikovao američke tenisere koji ne planiraju da se povuku sa US Opena, sve dok Novaku Đokoviću ne bude dato „zeleno svetlo“ da zaigra na poslednjem Grend slemu u sezoni.
Novak se automatski našao na listi prijavljenih tenisera za US Open, ali zbog činjenice da nije vakcinisan, onemogućeno mu je učešće. Onemogućen mu je ulazak uopšte u Ameriku, kao i svim nevakcinisanim strancima.
„Da američki teniseri zaista žele da podrže Novaka, svi bi se povukli sa US Opena dok Đokoviću ne bude odobreno da igra“, napisao je na društvenoj mreži Tviter Bler Brant.
Mnogo je onih koji smatraju da je pogodio pravo u metu sa takvim stavom. US Open je zakazan za 29. avugst i trajaće do sredine septembra, a za sada su izuzetno male šanse da najbolji srpski teniser Novak Đoković zaigra u Njujorku jer nije primio vakcinu protiv virusa korona.
Podsetimo, Đoković se povukao sa turnira u Kanadi, jer su tamo na snazi identične mere kao i u Sjedinjenim Američkim Državama.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 07.08.2022
SPORT
Medvedev „servirao krompir“ Britancu za prvu titulu u 2022. godini, Miši trofej u dublu
Saša Zverev - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2022
SPORT
Zverev otkrio da boluje od dijabetesa
Novak Đoković i Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2022
SPORT
Dobro došli u šou Nika Kirjosa! Pet spašenih meč lopti za epski preokret
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala