- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Na najvećim graničnim prelazima čeka se oko dva sata

© Sputnik / Radoje PantovićSrbija – Makedonija granica
Srbija – Makedonija granica - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2022
Pratite nas
Na graničnom prelazu Batrovci putnički automobili se jutros na izlazu iz Srbije zadržavanju oko dva sata, dok se na ulazu čeka oko sat vremena.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Na teretnim terminalima čeka se oko pola sata na izlazu i ulazu u Srbiju, saopštio je AMSS.
U saopštenju se podseća da je ovom vremenu zadržavanja potrebno dodati i vreme koje se provodi na hrvatskim terminalima, a koje je uvek dosta duže od onog na srpskim terminalima, a posebno u danima pojačanog saobraćaja, prenosi Tanjug.
Na graničnom prelazu Gostun putnička vozila na izlazu iz Srbije čekaju oko sat vremena, dok se na ulaz u Srbiju čeka oko pola sata.
Teretna vozila na ovom graničnom prelazu čekaju oko pola sata, i na ulazu i na izlazu iz Srbije.
Na prelazu Preševo putnički automobili na ulazu u Srbiju čekaju oko dva sata dok se na izlazu čeka oko pla sata. Na teretnim terminalima zadržavanja su oko pola sata.
Na graničnom prelazu Kelebija, prema informacijama AMSS, putnička vozila na izlazu iz Srbije čekaju oko sat vremena, dok se na ulaz u Srbiju čeka oko 30 minuta. Teretna vozila na ovom graničnom prelazu čekaju oko pola sata.
Na graničnom prelazu Horgoš prema Mađarskoj, na izlazu iz Srbije putnička vozila čekaju oko dva sata, dok se na ulaz u Srbiju čeka oko pola sata. Teretnjaci na Horgošu na izlazu i ulazu u našu zemlju čekaju oko pola sata.
Na graničnom prelazu Šid putnička vozila se na izlazu i ulazu u Srbiju zadržavaju oko sat vremena, dok teretnjaci čekaju oko pola sata.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala