- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mitrović - Liverpul 2:2, vicešampion se provukao u Londonu /video/

© AP Photo / Ian WaltonAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 06.08.2022
Pratite nas
Srpski napadač Aleksandar Mitrović postigao je dva pogotka protiv Liverpula u prvoj utakmici Fulama u Premijer ligi u novoj sezoni! Ali, ni to nije pomoglo Fulamu da dođe do sva tri boda - 2:2 (1:0).
Mitrović je prvo bio precizan u 32. minutu na asistenciju Tetea i najavio da ga čeka još jedna fenomenalna sezona, kao što je bila prošla u Čempionšipu.
Sevnuo je napad Fulama po desnoj strani, Tete je odlično centrirao, a Mitrović na drugoj stativi u svom stilu pogodio glavom.
Uneo je i loptu i protivničkog čuvara u mrežu i pokazao da će defanzivci u Premijer ligi ove sezone imati mnogo problema sa srpskom haubicom.
Od samog starta utakmice Mitrović je pokazao da je raspoložen, imao je opasan pokušaj već u prvom minutu, da bi kasnije zatresao mrežu jednog od glavnih favorita za osvajanje Premijer lige.
Nije se tu zaustavio, već je bio precizan i sa penala u 72. minutu, koji je, važno je reći - i iznudio. U međuvremenu je Darvin Nunjez bio precizan za Liverpul. A kasnije je u 80. minutu Mohamed Salah doneo bod Liverpulu.
Jirgen Klop i drugari videli su koliko je Mitrović dobar napadač.
Vicešampion se na kraju provukao u Londonu.
Arsenal - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2022
SPORT
Neki novi Arsenal? Slavlje Tobdžija na startu Premijer lige
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala