- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Glavobolja za Piksija – Kamerun doveo napadača iz Premijer lige

© Sputnik / Lola Đorđević Selektor Dragan Stojković
 Selektor Dragan Stojković - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2022
Pratite nas
Brajan Mbemo, napadač Brentforda, i zvanično je postao reprezentativac Kameruna koji će biti rival Srbiji na Mundijalu u Kataru krajem godine. Mbemo ima 22 godine i može da igra i na poziciji krila. Igrao je za selekciju Francuske uzrasta do 17 i 20 godina, kao i za mladu reprezentaciju U21, ali nije upisao zvaničan nastup za seniorski tim.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Mbemo je rođen u Francuskoj, ali kako poseduje korene iz Kameruna i nije igrao za „trikolore“, tako nije bilo problema da bude uvršten među „neukrotive lavove“.
Jasno je da je Kamerun dobio ozbiljno pojačanje, s obzirom na iskustvo koje poseduje centarfor engleskog kluba, što svakako ne raduje selektora Orlova Dragana Stojkovića Piksija.
Podsetimo, Srbija se na Svetskom prvenstvu nalazi u Grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom sa kojom je bila u grupi i pre četiri godine na Mundijalu u Rusiji.
Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija će 28. novembra odmeriti snage sa afričkom selekcijom, koju s klupe vodi Rigobert Song, a koja će biti jača za napadača sa premijerligaškim iskustvom Brajanom Mbemom.
Pep Gvardiola - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2022
SPORT
Večita trka Klopa i Gvardiole, Mitar se vraća u Čempionšip?
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 05.08.2022
SPORT
Remek delo Hrvata – iskopirao Piksija i Ramba: „Nisam junak, lagao bih...“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala