- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Pilot zabeležio neobičan prizor iznad Tihog okeana /video/

© Foto : skrinšot/JutjubSvetla iznad Tihog okeana
Svetla iznad Tihog okeana  - Sputnik Srbija, 1920, 04.08.2022
Pratite nas
Pilot Dastin Magard objavio je intrigantan snimak koji je napravio iz kokpita dok je leteo iznad Tihog okeana, a prizor jarkog crvenog svetla ispod aviona naveo je mnoge da pokušaju da odgonetnu o čemu se radi.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Korisnici Tvitera brzo su izneli razna tumačenja - od vanzemaljaca, preko podmorskih vulkana, do bakljama naoružanih fudbalskih navijača, ali na kraju je prvi tačan odgovor dao Nil Jakobs, stručnjak za vremenske prilike.
„Nismo imali pojma u šta gledamo. Zbijali smo šale, nagađali da se nalazimo usred neke vojne vežbe", kazao je Magard, koji je od Jakobsa na kraju i sam saznao da je posmatrao najobičnije komercijalne ribarske brodove, prenosi B92.
Naime, mnogi ribari vrlo rado koriste crvena LED svetla jer privlače ribu, a da je Jakobs zaista bio u pravu, potvrdile su i informacije s internet stranice globalfišingvoč.org.
Tamo je bilo moguće pronaći čak i tačne nazive svih plovila koja su se nalazila u tom trenutku ispod letelice, a interesantan podatak otkrio je i to da je ta svetla ponekad moguće videti čak i iz Međunarodne svemirske stanice.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala