- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Apel iz Amerike: „Odbacite luda pravila za Đokovića“

© Tanjug / STRAHINJA ACIMOVICDoček Novaka Đokovića ispred Skupštine
Doček Novaka Đokovića ispred Skupštine - Sputnik Srbija, 1920, 04.08.2022
Pratite nas
Nema sumnje da Novak Đoković ovih dana ima podršku velikog dela javnosti u Americi kako bi ga Džo Bajden, predsednik Sjedinjenih Američkih Država pustio da igra na US Openu. Rupert Lou, bivši član Evropskog parlamenta, još jedan je u nizu imena koji su ustali da glasno podrže srpskog tenisera.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Rupert Lou pozvao je Džoa Bajdena, predsednika Sjedinjenih Američkih Država da dozvoli Novaku Đokoviću da se takmiči na Otvorenom prvenstvu SAD.
Đoković nije vakcinisan i rema važećim zakonima Sjedinjenih Država o vakcinama, nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju.
Rupert, koji je od 2019. do 2020. bio član Evropskog parlamenta iz stranke Bregzit u izbornoj jedinici Vest Midlends, najnoviji je političar koji je Đokoviću pružio podršku javnosti.
„Bajden bi trebalo da pusti Đokovića da igra. Sigurno njegovo sopstveno iskustvo dokazuje da vakcine u suštini ništa ne sprečavaju da ljudi zaraze/šire virus? Odbacite luda pravila za Đokovića i sve ostale koji su doneli odluku da ne dobiju udarac“, napisao je Lou na Tviteru.
US Open počinje 29. avgusta odnosno za manje od mesec dana, a rešenja koja omogućavaju Novaku da igra su ili popuštanje mera ili proglašenja srpskog tenisera kao osobe od nacionalnog interesa.
Srbi u Americi su ujedinjeni i Nebojša Jovanović ispred agencije „Sports Menadžment“ sa Olgom Ragasi ispred SAVA organizacije urgirali su da se uključi i Klaudija Teni koja danonoćno radi na tome da Novakov slučaj stigne do Senata.
Džon Milman - Sputnik Srbija, 1920, 04.08.2022
SPORT
Australijanac pobesneo zbog Đokovića: „Amerikanci ne poštuju mere, zašto Novak ne može da dođe?“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala