- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanac otkrio da kolege urgiraju za Novaka: „Totalno ludilo!“

© AP Photo / Gerald HerbertNovak Đoković
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2022
Pratite nas
Američki teniser Džon Izner još jednom je javno pružio podršku Novaku Đokoviću kojem se daju minimalne šanse da zaigra na US Openu (29. avgust - 11. septembar) jer nije vakcinisan. Otkrio je ubitačni server i da veliki broj kolega pruža podršku srpskom i svetskom asu koji ponovo prolazi kroz agoniju i ne dopušta mu se da učestvuje na Grend slemu.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Novak Đoković se nedavno oglasio putem društvenih mreža, poručivši navijačima da im je zahvalan na ogromnoj podršci i da se najnormalnije priprema za poslednji ovosezonski Grend slem - US Open.
Ipak, Đoković kao nevakcinisani stranac ne može da uđe u Ameriku, pa se svi više diše prašina oko toga jer jednom vrhunskom sportisti ne daju da se takmiči i bori za trofej. Postoji mogućnost da Novak dobije izuzeće, ali bi to morao lično da potpiše predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajnde ili jedan od trojice ovlašćenih političara.
Danima unazad Bajdenu stižu pisma u kojima se traži da se Đokoviću dozvoli ulazak u Ameriku i učešće na US Openu, ali za sada nema konkretno pomaka povodom „slučaja Đoković“.
Za to vreme Novakov kolega Džon Izner je još jednom rešio da podrži Novaka.
Na pitanje novinara Seta Dilona da li postoje aktivni teniseri koji urgiraju da Đoković zaigra u Njujorku, odgovor je stigao od Džona Iznera.
„Da. Kompletno je ludilo da Novak ne može da se takmiči trenutno“, uzvratio je američki div.
I bilo je onih koji su u prvi mah protumačili ovaj odgovor kao to da je Amerikanac protiv Đokovića i da se protivi njegovom učešću, ali je to potpuno pogrešno.
Izner je već pričao da je smešno što Đokoviću ne dozvoljavaju da igra na US Openu, bio je uz njega i tokom agonije u Australiji na početku godine, a član je i njegove organizacije PTPA.
Novak Đoković i Goran Ivanišević - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2022
SPORT
Bolna istina o Novaku u Americi: „Nada postoji, ali mislim da su šanse nulte“
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2022
SPORT
Pismo Bajdenu koje je uzdrmalo Ameriku: Novak je žrtva „bezosećajnog mandata i ksenofobije“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala