- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpska levica koja je zaludela Evropu donela odluku: „Srećan sam“

© Sputnik / Radoje PantovićFilip Kostić
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 03.08.2022
Pratite nas
Srpski reprezentativac Filip Kostić kojeg traži pola Evrope, počev od Juventusa, preko Intera, Lacija, pa sve do Totenhema i Vest Hema, oglasio se povodom toga gde će nastaviti karijeru. Hitronogi Kragujevčanin razorne leve noge odlučio je, bar za sada, da ostane u Ajntrahtu iz Frankfurta.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Veliki broj ponuda imao je standardni srpski reprezentativac. Brojni evropski velikani raspitivali su se za njegove usluge nakon što je pokorio Evropu sa Nemcima što nije prošlo nezapaženo.
Konstantno je bio na visokom nivou u Ligi Evrope, vanserijsku predstavu pružio je protiv Barselone i tada je bilo jasno da su tefteri skauta najvećih svetskih klubova bili prepuni pozitivnih stvari o Srbinu.
Kostić je bio na pragu Juventusa, onda se u igru uključio Vest Hem koji je bio najbliži da izbori njegov potpis. Na kraju, izgleda Kostić neće menjati sredinu već će ostati u Nemačkoj, gde je praktično stekao status legende.
"Srećan sam u Ajntrahtu, što su svi mogli da vide ne samo na pripremama, već i na utakmici protiv Magdeburga (4:0) u Kupu Nemačke. Za sada ostajem, ali u ovo vreme je sve moguće, primiče se kraj prelaznog roka i ne mogu sto odsto da tvrdim da će tako i biti. Mnogo toga zavisi i od čelnika kluba koji su rekli koliko je obeštećenje, ali je problem što nijedan tim osim Vest Hema nije poslao zvaničnu ponudu, sve je bilo samo na pričama. Lično sam imao preko svog agenta razgovore sa čelnicima Juventusa, ali do dogovora nije došlo, zato što u Ajntrahtu nisu zadovoljni ponuđenim", poručio je Kostić.
Na taj način stavio je tačku na brojne spekulacije oko toga gde će nastaviti karijeru.
Srbin je pružio odličnu partiju protiv Magdeburga u pobedi Ajntrahta rezultatom 4:0, kada je upisao asistenciju, nakon što je „preleteo“ 70 metara.
Futbol. RFPL. CSKA - Amkar - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2022
SPORT
Natho iznenadio Ruse – „Možda se vratim u CSKA, nikad se ne zna“
Kristijano Ronaldo Mančester junajted - Sputnik Srbija, 1920, 02.08.2022
SPORT
Vređaju ih za sve pare
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala