- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Kineska armija preti da će uskoro okružiti Tajvan i izvesti vojnu operaciju /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca).
Večeras u vestima:
Uprkos upozorenjima Pekinga predsednica Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi doputovala na Tajvan. Kineska armija preti da će uskoro okružiti ostrvo i izvesti kombinovanu vojnu operaciju.
Borbe se nastavljaju u Donbasu u pravcu Avdejevke, likvidirano 500 pripadnika ukrajinske vojske u Harkovskoj oblasti i 250 plaćenika u oblasti Nikolajeva. Šojgu upozorio na ogromnu opasnost od isporuka zapadnog oružja.
U nacrtu strategije bezbednosti takozvanog Kosova stoji da najveći izazov potiče od teritorijalnih pretenzija Srbije. Eksperti kažu da je ovde prepoznatljiv rukopis NATO-a i da se samo čekao pogodan trenutak da se strategija javno objavi.
Bakir Izetbegović je svojom ekstremističkom politikom od Bošnjaka napravio topovsko meso za destabilizaciju Balkana kao Zelenski od Ukrajinaca, poručuju politikolozi povodom njegove optužbe da Srbija proteklih 30 godina razara Balkan.
Severna Makedonija šokirala čak i sopstvene građane – tenkove dobijene od Moskve poslali Ukrajini, da se bore protiv ruske vojske
Suša opet uzima danak proizvođačima kukuruza – pretpostavke su da bi prinos mogao da bude 30 odsto manji. Da li ćemo imati dovoljne količine za sopstvene potrebe ali i za izvoz?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala