- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Niš je doživeo novi udarac – plači fudbale /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2022
Pratite nas
Radnički iz Niša koji je prošle nedelje doživeo debakl jer je ispao od Gzire, kluba sa Malte, ponovo se našao u centru pažnje i ponovo povod nije bio pozitivan. Naime, kapiten Nišlija Aleksandar Pejović isključen jer je pesnicama nasrnuo na Nemanju Stojića, defanzivca TSC-a iz Bačke Topole.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Sudeći po nemilim scenama koje su se dogodile na jugu Srbije, rezultat je očekivano ostao u drugom planu, a slavili su gosti iz Bačke Topole i to sa ubedljivih 3:0 (0:0).
TSC je poveo u 47. minutu preko Juga Stanojeva, a kapiten domaćih Pejović doživeo je pomračenje u 65. minutu. Gosti su skrivili faul i uzeli su da zadrže loptu što se nije dopalo Pejoviću jer je želeo da ubrza igru i da što pre započne novu akciju.
Kako mu Stojić to nije dozvolio, kapiten Radničkog počeo je da ga udara pesnicama kao da je bokser ili MMA borac, a ne fudbaler. Sudija Miloš Milanović pokazao mu je drugi žuti karton i put ka svlačionici.
Ipak, sudeđi prema ponašanju koje je demonstrirao arbitar je bez razmišljanja mogao da mu pokaže i direktan crveni karton.
Radnički je tako nastavio da tone, a klub je s klupe vodio Tomislav Sivić koji je pominjao ostavku posle bruke protiv amatera iz Gzire, ali je tada na konferenciji rekao da to nije ni vreme ni mesto gde se podnosi ostavka.
„Potpuno sam zadovoljan prvim poluvremenom, bilo je sasvim korektno. U drugom delu bilo je nedostatka snage, posledica četvrtka. Nedostatak izmena i to je sve. Svaki problem ima svoje rešenje. Sutra je novi dan. Moći ćemo da sagledamo sve nove stvari, mogućnosti i realnost“, izjavio je Sivić posle meča.
Jasno je da će Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije reagovati zbog skandaloznog i nedopustivog ponašanja Aleksandra Pejovića i da ga čeka nekoliko utakmica suspenzije zbog pomračenja.
TSC je igrača više iskoristio, tačnije dva igrača više, s obzirom na to da je i Gakou dobio crveni karton. Na kraju su gosti preko Vukića u 76. odnosno Čaušića u 93. minutu stigli do ubedljivog trijumfa, dok u Radničkom imaju novi povod za glavobolju.
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2022
SPORT
Ronaldo otišao kući usred utakmice – šta se krije iza „sreće“ slavnog Portugalca?
V Moskve razrešili trenirovki na sportivnыh obъektah - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2022
SPORT
Rusija je odahnula zbog mladog Sergeja – „Vidimo se na terenu"
Karlo Ančeloti - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2022
SPORT
Barsa je opet moćna, ali Real ima Bermudski trougao – „tamo nestaje lopta“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala