- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tuga: Preminuo bivši trener Partizana

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2022
Pratite nas
Bivši pomoćni trener Partizana, čuveni Milan Đumi Đuričić, preminuo je u 61. godini, potvrdio je klub iz Humske koji se oprostio od istaknutog fudbalskog radnika.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Đuričić je bio pomoćnik Sava Miloševića u Humskoj, posle čega je radio u Napretku iz Kruševca. Radio je još i u Radničkom iz Niša, a vodio je i Vojvodinu, Zemun i Inđiju.
Iz Humske je otišao zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, kada mu je dijagnostikovan karcinom grla.
„Imao sam ozbiljan zdravstveni problem, karcinom grla. Morao sam da čekam na pet skener čak dve godine i situacija je postala ozbiljna. Onda se pojavio moj prijatelj Savo, koji je to rešio i za dva meseca sam došao na red. Rekao sam mu još tada da mu zbog toga dugujem i da ću mu pomoći u Partizanu. Pristao sam da mu budem pomoćnik godinu dana, dok se ne snađe i tako je i bilo“, pričao je svojevremeno popularni Đumi.
Poslednji trenerski angažman imao je u Kruševcu, a u decembru prošle godine je odlučio da se povuče zbog teške i opake bolesti.
„FK Partizan izražava iskreno saučešće povodom smrti nekadašnjeg pomoćnog trenera crno-belih i istaknutog fudbalskog radnika, Milana Đumija Đuričića. Neka mu je večna slava!“, glasila je objava na zvaničnoj stranici Partizana na društvenoj mreži Tviter.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 01.08.2022
SPORT
Niš je doživeo novi udarac – plači fudbale /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala