Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Iskliznuo voz između Priboja i Bistrice, saobraćaj na barskoj pruzi u prekidu

Pratite nas
Zbog iskliznuća teretnog vagona između Priboja i Bistrice na Limu, železnički saobraćaj na barskoj pruzi trenutno je u prekidu, saopštile su „Infrastrukture železnice Srbije“. Prilikom iskliznuća, nije bilo povređenih osoba, ali je oštećena železnička infrastruktura na tom delu barske pruge.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Na delu pruge Priboj-Bistrica na Limu u popodnevnim časovima iskliznuo je jedan vagon, iz sastava teretnog voza koji je saobraćao tom deonicom. Reč je o šestom teretnom vagonu od lokomotive, od ukupno 16 koliko ih je bilo u sastavu voza, prenosi RTS.
Stručne službe „Infrastrukture železnice Srbije“ su na terenu i utvrdiće stepen oštećenja železničke infrastrukture, kao i vreme potrebno za otklanjanje posledica iskliznuća.
U saopštenju se dodaje da će se angažovati da u što kraćem roku otklone posledice vanrednog događaja i poprave prugu, kako bi železnički saobraćaj na barskoj pruzi što pre ponovo bio uspostavljen.
Do ponovnog uspostavljanja saobraćaja za putnike biće organizovan autobuski prevoz i nastavak putovanja.
Putnicima koji zbog nastale situacije žele da odustanu od putovanja vozom, novac za kupljene karte biće nadoknađen, a novac mogu da dobiju u stanicama „Beograd centar“ i „Zemun“.
Novac će im, prema njihovom izboru, biti vraćen u gotovini ili uplatom na račun, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala