- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novi „napad“ na Đokovića iz SAD

© AP Photo / Alastair GrantNovak Đoković i Nik Kirjos
Novak Đoković i Nik Kirjos - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2022
Pratite nas
Američki sportski novinar Džon Verthajm koji radi za „Sports ilustrejted“ na društvenim mrežama imao je komentar na izjave Novaka Đokovića vezane za mogući odlazak na US Open. Istakao je da su svi umorni od Novakovih pokušaja i komentara, te da pravila moraju da se poštuju.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Nole i dalje čeka razvoj situacije, odnosno da vidi da li će moći da putuje u Sjedinjene Američke Države i zaigra na US Openu ili ne.
Dok čeka, Novak je objavio da se sprema na betonskoj podlozi, kao da će igrati. I da se nada da će to biti konačan ishod cele priče.
„Želim samo da iskoristim priliku da podelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko HVALA. Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve“, napisao je društvenoj mreži Novak.
Međutim, na to je komentar imao novinar „Sports Ilustrejteda“ Džon Verthajm.
Ukratko, poručio je Noletu da su svi „umorni“ od njega, te da ako želi da igra US Open treba da se vakciniše.
„Svi smo umorni od ovog „plesa“, ali pasivno kadriranje ne može da prođe, a da se ne komentariše. Da li on to nema savetnika koji će mu reći: Postoji način da putuješ, samo je stvar u tome da slediš pravila, koliko god da se sa njima ne slažeš. Drži se svojih uverenja na svaki mogući način, ali ovde imaš pravila", napisao je Verthajm.
US Open počinje 29. avgusta, ali Novak kao nevakcinisani stranac nema pravo da učestuje, osim u slučaju da dobije izuzeće kao osoba od nacionalnog interesa.
Zapravo, sam US Open ne pravi problem Đokoviću što se nije vakcinisao, ali je problem što srpski teniser ne može da uđe u SAD.
Novak Đoković na US openu - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2022
SPORT
Nada poslednja umire – Novak izašao na teren i očitao lekciju /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala