- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jedan neotvoreni mejl koštao ih je Lige šampiona

© Sputnik / Vladimir Pesnya  / Uđi u bazu fotografijaKošarkaška lopta
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2022
Pratite nas
Košarkaški klub Mornar iz Bara ostao je bez učešća u evropskim takmičenjima naredne sezone, a razlog je bizaran. Naime, Barani nisu odgovorili na mejl dve nedelje i zbog toga su propustili da se prijave za Ligu šampiona.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Tim iz Bara uveliko se sprema za predstojeću sezonu ABA lige, trebalo je i za sezonu Lige šampiona, ali od toga neće biti ništa. Za sve je kriva nemarnost administracije crnogorskog kluba, koji će na mesto u Evropi morati da pričeka bar do sledeće sezone.
„Napravljen je previd u kancelariji našeg kluba, možemo samo sebi da skačemo u stomak nikome drugom, a i kancelariji košarkaškog saveza Crne Gore koja je bila namerna. Posle petnaestak dana prosleđen nam je dopis iz FIBA i to na mejl koji se retko otvara, pa je došlo do cajtnota za prijavu za kvalifikacije za Ligu šampiona“, poručili su iz Mornara.
Ipak, Crnogorci su poslali dopisi FIBA u kojem su objasnili šta se dogodilo, pa se nadaju da bi mogli da im progledaju kroz prste, te da Mornar zaigra u Evropi.
„Poslali smo dopis i zakasnili, FIBA radi sve po propisima. Što je najgore, zakasnili smo sa prijavom i za FIBA kup. Te stvari ozbiljnom klubu ne smeju da se dešavaju. Ipak, dobili smo čvrsto obećanje da smo prvi na listi čekanja da uskočimo u FIBA kup ako neka od ekipa otkaže učešće“, istakli su Barani.
Ivan Paunić - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2022
SPORT
Paunić za Sputnjik: Rusija je drugi dom, želim da završim karijeru u Lokomotivi
Slovenački košarkaš Luka Dončić - Dalas protiv Finiksa - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2022
SPORT
„Dončić je najbolji košarkaš u NBA ligi“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala