- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Gajić asistirao i kiksirao, Zdjelar debitovao, CSKA ispustio dva gola razlike

© Sputnik / Grigoriй Sokolov / Uđi u bazu fotografijaFutbol. RPL. Matč "Pari NN" - CSKA
Futbol. RPL. Matč Pari NN - CSKA - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2022
Pratite nas
Moskovski CSKA prokockao je dva gola prednosti na gostovanju u Nižnjem Novgorodu i ostao bez trijumfa u trećem kolu Premijer lige Rusije. Dominirali su Armejci u prvih 45 minuta, ali nisu uspeli da „ubiju" utakmicu pa su se na kraju vratili kući samo s bodom – 2:2 (0:2)
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Lako su gosti stigli do prednosti u prvom poluvremenu. Fjodor Čalov je u 14. minutu majstorski pogodio na pas Muhina, a da su gosti ozbiljni učinilo se samo osam minuta kasnije kada su duplirali prednost posle sjajne kombinacije.
Milan Gajić je izveo slobodan udarac sa leve strane, pogodio u glavu Kučaeva za 2:0. Imali su gosti još nekoliko prilika da uvećaju porednost, ali se mreža golmana Nigmatulina nije zatresla do odlaska na pauzu.
U nastavku, međutim, kao da je potpuno drugi tim domaćina izašao na teren. Mnogo bolje je Nižnji zaigrao i preko rezerviste Timura Sulejmanova koji je ušao na poluvremenu, smanjio rezultat u 60. minutu.
Isti igrač zadavao je puno glavobolje odbrani gostiju, a trener CSKA pružio je u 77. minutu prliku novajliji iz Partizana Saši Zdjelaru da debituje za Armejce, verovatno želeći da sačuva prednost.
Ipak, kiks Milana Gajića koji je loše izbacio glavom loptu iz šesnaesterca skupo je koštao na kraju CSKA. Lopta je posle kiksa sjajno pala na glavu Sulejmanova koji je drugim golom na meču sačuvao bod domaćinu.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Karlo Ančeloti - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2022
SPORT
Barsa je opet moćna, ali Real ima Bermudski trougao – „tamo nestaje lopta“
Arsenal - Sputnik Srbija, 1920, 31.07.2022
SPORT
Hoće li u topu „izgoreti“ još 121 milion funti?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala