Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Selaković: Albanci pripremaju pakao na Kosovu i Metohiji

© Tanjug / JADRANKA ILICNikola Selaković
Nikola Selaković - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2022
Pratite nas
Nikola Selaković, ministar spoljnih poslova Republike Srbije i funkcioner SNS-a,izjavio je da Albanci spremaju pakao na Kosovu i Metohiji i da će se danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastati sa predstavnicima Srba iz južne srpske pokrajine i sutra uveče obratiti javnosti.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Selaković je rekao nakon sednice Predsedništva SNS-a da su razmatrali aktulenu političku sitauaciju u zemlji i regionu i da su konstatovali ozbiljnu zabrinutost zbog toga što albanska strana na Kosovu i Metohiji bukvalno priprema pakao u narednim danima.
Kako je rekao, Vučić će danas razgovaratia sa predstavnicima Srba na KiM koji dolaze u sitauciju koja je izuzetno nezgodna i kulminira iz časa u čas.
„Više o tome će sutra uveče, uveren sam, govoriti i sam predsednik Vučić. U svom obraćanju govoriće o ovoj sitauciji koja nam preti stupanjem sutra uveče na snagu mera čiji je donosilac Aljbin Kurti“, naveo je Selaković, preneo je Tanjug.
Aljbin Kurti - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2022
SRBIJA
Kurti ponovo na srpskom poziva na preregistraciju automobila
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala