- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Svi mu okreću leđa, a on poručuje: Kralj igra u nedelju

© AP Photo / Jon SuperKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2022
Pratite nas
Od početka leta mediji konstantno sele Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda, ali za sada Portugalac ostaje na Old Trafordu. Ronaldo se oglasio na društvenim mrežama i poručio da „kralj igra nedelju“, aludirajući na prijateljski susret sa Rajo Valjekanom.
Deluje da saga oko budućnosti Kristijana Ronalda, uz Lionela Mesija, jednog od najboljih fudbalera svih vremena, nema kraj, ali možda i nije tako. Nuđen je Bajernu, Čelsiju, pominjao sa Atletiko Madrid - i niko ga neće.
Svi apostrofiraju da je Portugalac sebičan, da gleda samo sopstveni interes, odnosno da igra za punjenje statističkih kolona i zbog toga ga ne žele u svojim redovima. S druge strane, Ronaldo koji je navodno zatražio da ode iz Junajteda jer klub naredne sezone neće igrati Ligu šampiona, a on to očajnički želi, oglasio se prvi put i bacio potpuno drugo svetlo na čitavu priču oko ultimatuma vezanih za ostanak i igranje Lige šampiona.
„Kralj igra u nedelju“, kratko i jasno je glasio Ronaldov komentar na društvenim mrežama.
Susret Mančester junajteda i Rajo Valjekana biće ujedno i generalna proba engleskog tima pred nastavak sezone koji je zakazan za iduću nedelju.
Ipak, i pored takve objave to ne znači da Ronaldo do kraja prelaznog roka neće promeniti sredinu i pronaći utočište, odnosno klub sa kojim će igrati Ligu šampiona.
Portugalac je vlasnik brojnih rekorda i sigurno da neće tek tako propustiti šansu da "podeblja" sopstveni učinak, kako ne bi dozvolio glavnom rivalu Lionelu Mesiju da mu se dodatno približi, s obzirom na to da će Argentinac sa Pari Sen Žermenom igrati elitno takmičenje.
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2022
SPORT
Ronaldo se vraća tamo gde je sve počelo – u Atletiku prete, Englezi i Nemci odustali
Ilija Stolica - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2022
SPORT
Stolici se sedi u Partizanu: „Svašta, bio bi to kukavički čin“
FK Velež Mostar - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2022
SPORT
Egzotika došla glave bivšim Jugoslovenima
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala