- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Stolici se sedi u Partizanu: „Svašta, bio bi to kukavički čin“

© AFP 2023 / ELSAIlija Stolica
Ilija Stolica - Sputnik Srbija, 1920, 30.07.2022
Pratite nas
Partizan se još jednom obrukao pod komandom Ilije Stolice i dozvolio je da dobije „šamar“ od Novog Pazara (1:0). Posle uvodna četiri kola Superlige, crno-beli imaju pobedu, dva remija i poraz, te se prostom računicom dolazi do zaključka da je Partizan manje bodova prosuo sa Stanojevićem u „malim utakmica“ za 34 kola, nego sa Stolicom za četiri.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Košmaran start sezone posrnulog diva iz Humske ulice koji ne može da se sastavi u deluje poput „vreće“ koju udara kako ko stigne.
Navijači ne odustaju od toga da traže ostavke od uprave, ali za sada se njihov glas ne čuje i predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, kao i trener Ilija Stolica ne pomišljaju na odlazak.
Stolica je posle poraza u gradu na Jošanici jasno poručio da mu ne pada na pamet da podnese ostavku. Uprkos činjenici da je za samo četiri utakmice uspeo da prospe više bodova nego njegov prethodnik Aleksandar Stanojević.
Remi sa Radničkim u Nišu (3:3), zatim bez golova u Humskoj protiv TSC, kao i poraz od Novog Pazara (1:0), dok je Stanojević prošle sezone za 34 kola u „malim utakmicama“ zaustavljen samo od Proletera, Napretka i Čukaričkog, a sva tri puta rezultat je bio isti - 0:0.
Sve ostale susrete, njih čak 31, ne računajući derbije sa Crvenom zvezdom, Partizan je rešio u svoju korist.
Ostavka? Svašta! To bi bilo neozbiljno i smešno sa moje strane, da tako razmišljam. Takve kukavičke stvari su za mene neprimerene. Moramo da okrenemo situaciju. U Pazaru nažalost stvari nisu krenule kako smo očekivali. Crveni karton Saničanina i gol iz penala potpuno su promenili tok utakmice. Verovali smo do kraja i pokušavali smo na sve načine. Ne smemo da se predajemo, moramo da se borimo i dalje. Čeka nas Evropa“, samouvereno je poručio Stolica kojem se očigledno sedi u Partizanu.
A dok „parni valjak" posrće na svakom koraku, to surovo kažnjava Crvena zvezda koja je razbila Radnik rezultatom 6:0 i suvereno korača ka novoj tituli, jer je već na „plus sedam“ u odnosu na ljutog rivala.
Zvezda ima 12 bodova, druga je Vojvodina sa sedam, Čukarički ima šest, a Partizan pet.
Podsetimo, na kraju sezone šampion Srbije će prvi put u istoriji izboriti direktan plasman u Ligu šampiona što sa finansijskog aspekta donosi oko 20 miliona evra.
Mirko Ivanić i Aleksandar Katai – FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2022
SPORT
Zvezda rutinski i ubedljivo iskoristila Partizanov kiks /video/
FK Crvena zvezda - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2022
SPORT
Nestanak struje – prvo u Nišu, sada i na Marakani
Fudbaler Partizana Bibars Natho - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2022
SPORT
Partizanov sumrak u Novom Pazaru /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala