- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Poznate teme razgovora Lavrova i Blinkena /video/

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca)
Večeras u vestima:
Namere da se Rusija u potpunosti izoluje su neverovatne fantazije i po definiciji su nemoguće, poručio u intervjuu za Sputnjik ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.
Usaglašavamo termin za susret s američkim državnim sekretarom, kaže šef ruske diplomatije Sergej Lavrov. Teme razgovora — prehrambeni sporazum i razmena američkih i ruskih zarobljenika.
Nakon završetka specijalne operacije u Ukrajini, Zapad će morati da živi i sarađuje sa Rusijom, a uslovi za to se upravo određuju, poručio na sednici SB UN zamenik ruskog predstavnika Dmitrij Poljanski.
Ćerka Madlen Olbrajt na čelu kompanije koja ulaže više od dvesta miliona dolara u Kosovo i Metohiju. Uprkos ulaganju u podizanje energetskog kapaciteta, Priština će ipak morati da uvozi struju, upozoravaju stručnjaci.
Otkako je u vreme najžešćih sankcija Zapada ruska ekonomija stabilizovana, rublja je znatno ojačala u odnosu na dolar i evro. Da li će ruske obveznice ponovo zainteresovati strane investitore?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala