- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Divim mu se“: Španski premijer počeo govor pominjući srpsku košarkašku zvezdu

© Tanjug / STRAHINJA ACIMOVICPremijer Španije Pedro Sančez
Premijer Španije Pedro Sančez - Sputnik Srbija, 1920, 29.07.2022
Pratite nas
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas premijera Španije Pedra Sančeza sa kojim je na sastanku, pored ostalog, proćaskao i o košarkaškim temema, jer su obojica veliki ljubitelji igre pod obručima.
Zanimljivo da je Sančez od plejade sjajnih španskih igrača koji su na sceni poslednjih godina kao omiljenog izabrao jednog Srbina - Nikolu Jokića!
Španski premijer je čak i obraćanje medijima na zajedničkoj konferenciji počeo hvalospevima o srpskom košarkašu, piše Telegraf.
„Hvala vam, hvala vam svima ovde prisutnim, dragi Aleksandre, predsedniče, hvala vam na jednom velikom prijemu ovde u Srbiji. Preneću vaše pozdrave kralju Španije“, počeo je Pedro Sančez, pa "prešao na stvar" - o košarci i Jokiću.
„Predsednik je već pričao o različitim temama o kojima smo pričali na našim sastancima, a jedna jeste ta da i jedan i drugi volimo košarku i ja sam zapravo izrazio divljene zbog jednog fantastičnog igrača, a to je Jokić. Ne samo da mi se sviđa košarka, posbeno američka NBA liga, naravno i uvek volim da igram i volim da gledam utakmice i da uživam još više u košarci koju igra Jokić“, rekao je španski premijer.
Srpski košarkaš Nikola Jokić, aktuelni MVP - Sputnik Srbija, 1920, 21.07.2022
SPORT
Srbin sinonim za skromnost – „Jokić misli samo na rad, nikada nisam video tako nešto“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala