- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta se krije iza novog poteza Šmita /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Cena ruskog gasa za Srbiju nije poklon nego rezultat bilateralne saradnje i činjenice da se ona nastavlja, kaže u ekskluzivnom intervjuu za Sputnjik ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko.
Ruska avijacija uništila ukrajinski sistem S-300 kod Kramatorska. Oružane snage Ukrajine napale su Donjeck kasetnim granatama, koje su napunjene zabranjenim protivpešadijskim minama.
U proteklih deset godina Srbija je ojačala međunarodni položaj, potvrdila svoju vojnu neutralnost i ostala nezavisna, kaže diplomata Zoran Milivojević komentarišući deceniju SNS-a na vlasti.
Zašto je takozvani visoki predstavnik međunarodne zajednice Kristijan Šmit odustao od nametanja političkog dela izbornih reformi i dao još vremena za dogovor u Federaciji BiH, iako je jasno da od toga nema ništa.
Promocija kakvu ima Zelenski u američkom modnom časopisu, dok narod gine i sa jedne i sa druge strane, jeste neprikladna pa čak i nepristojna ocenjuju medijski stručnjaci.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala