- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Napadaču Dortmunda odstranjen tumor

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2022
Pratite nas
Napadač Dortmunda Sebastijan Ale uspešno je operisan nakon što mu je nedavno tokom rutinskih pregleda na pripremama dijagnostikovan tumor testisa.
Reprezentativac Obale Slonovače biće odsutan sa terena nekoliko meseci, izjavio je sportski direktor kluba iz „milionara“ Sebastijan Kel.
Ale je pre tri nedelje stigao na Vestfalen stadion iz Ajaksa uz obeštećenje od 31 milion evra. Međutim, na pripremama nemačkog kluba reprezentativcu Obale Slonovače je otkriven tumor testisa i bilo je jasno da mora brzo da se reaguje.
Posle samo nekoliko dana usledila je operacija, koja je protekla uspešno.
„Operacija je uspešno prošla. O daljim pravcima lečenja se još diskutuje, pošto postoje različita mišljenja. On će sigurno biti van terena nekoliko meseci, a nadam se da ćemo uskoro saopštiti konkretnije detalje", rekao je Sebastijen Kel.
Dvadesetosmogodišnji Ale minule sezone postigao je za Ajaks 34 gola, a u Dortmundu bi trebalo da zameni ubojitog Erlinga Holanda koji je pojačao Mančester siti.
Slavni brazilski fudbaler Ronaldo je gledao spektakl koji su prikazali Francuska i Argentina u Kazanju - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2022
SPORT
Ronaldo na udaru navijača – zbog krsta i lovorovog lista /foto/
Paulo Dibala u dresu Rome - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2022
SPORT
Srbin mu je uslišio molbu, a Rimljani ga dočekali kao pravog „princa“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala