- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Iliev napustio Partizan

© Foto : Skrinšot / JutjubIvica Iliev
Ivica Iliev - Sputnik Srbija, 1920, 27.07.2022
Pratite nas
Ivica Iliev je podneo ostavku na funkciju sportskog direktora Fudbalskog kluba Partizan.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Prethodnih dana se spekulisalo da je on u sukobu sa trenerom Ilijom Stolicom koji je, uprkos lošim rezultatima na startu prvenstva, dobio podršku uprave da nastavi sa radom.
„Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK Partizan. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati. Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici“, naveo je Iliev.
Iliev je bio fudbaler Partizana u dva navrata, a 2015. je izabran za sportskog direktora, a u martu 2019. je podneo prvu ostavku.
Posle perioda provedenog u senci Iliev se ponovo vratio u javnost kao sportski direktor, ali je sada, čini se, definitivno odlučio da napusti Partizan.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala