- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mihajlović je ponovo sve iznenadio /foto/

© AP Photo / Massimo PaoloneSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2022
Pratite nas
Jedan je Siniša Mihajlović. Srpski trener je trenutno na lečenju od leukemije, ali mu ni to nije bila prepreka da obiđe svoje igrače i priredi prvotimcima Bolonje lepo iznenađenje. Videćemo da li je ovo najava njegovog boljitka i oporavka.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Siniša je posetio ekipu u trening kampu, zadržao se oko pola sata, obradovao je sve prisutne, a navodno je želja srpskog trenera da se pridruži ekipi za stalno do početka italijanskog šampionata.
Nadajmo se da su ovo dobri nagoveštaji da bi Mihajlović mogao ponovo da se oseća dovoljno dobro da može da vodi ekipu sa klupe.
Da li će Mihajlović moći da vodi ekipu na početku nove sezone, protiv svoje velike fudbalske ljubavi - bivšeg kluba, Lacija (14. avgusta), teško je proceniti u ovom trenutku, ali činjenica da je Miha makar na kratko došao da obiđe tim, ohrabruje, iako nije vodio trening, već je samo sa suprugom upriličo posetu.
Podsećanja radi, bivšem selektoru reprezentacije Srbije pomenutta bolest prvi put je dijagnostikovana u leto 2019. godine.
Mihajlović je počeo da se oporavlja posle hemioterapije i transplantacije koštane srži u oktobru 2019. godine, ali se bolest vratila ove godine, zbog čega je bio primoran na novi ciklus lečenja.
Iako je na lečenju, Mihajlović nijednog momenta nije ostavio ekipu bez saveta, već je preko televizijskog ekrana pratio treninge tima, a onda je davao saradnicima savete oko toga šta treba da se radi.
Treninge su u njegovom odsustvu vodili pomoćnici Emilio De Leo i Miroslav Tanjga.
Fudbaler Partizana Saša Zdjelar  - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2022
SPORT
Moskva zove Sašu, a Beograd – Jegora?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala