- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mančester junajted traži Srbina – da li je vreme za transfer karijere?

© AP Photo / Marco BuccoSrpski fudbaler Sergej Milinković Savić
Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2022
Pratite nas
Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić nalazi se na vrhu liste želja novog trenera Mančester junajteda Erika ten Haga, ukoliko plan sa dovođenjem Frenkija de Jonga iz Barselone bude propao.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Dok Barselona želi da De Jong pređe na Old Traford i oslobodi prostor u budžetu i timu, Holanđanin ima nedoumice i nije siguran da želi da se pridruži zemljaku na Ostrvu, piše Dejli Mejl.
Zato je Ten Hag sačinio spisak mogućih alternativa na kom se nalazi i Sergej, iako je jasno da bi ih taj transfer papreno koštao, jer Lacio zahteva minimum 70 miliona evra za svog vezistu koji je za sedam godina u Seriji A postigao 48 golova u dresu Nebeskoplavih.
Navodno je tokom leta i Arsenal bio zainteresovan za 27-godišnjeg Srbina, ali je odustao kada je čuo cenu koju su Italijani zacepili.
Ukoliko bi Mančester junajted ponudio 70 miliona veruje se da Lacio ne bi mogao da odbije iako bi u Rimu voleli da je transfer ranije realizovan kako bi obezbedili alternativu.
Takođe, Sergej Milinković-Savić nije do sada izražavao želju da napusti Olimpiko, ali s obzirom na to da mu aktuelni ugovor ističe za dve godine, možda je pravo vreme za prodaju kako bi se izvukla što bolja cena.
Prošle sezone, Sergej je u dresu Lacija zabeležio 11 golova i isto toliko asistencija, a standardni je član i reprezentacije Srbije i jedan od sigurnih putnika na Mundijal u Kataru u novembru.
Dejan Joveljić - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2022
SPORT
Srpski kauboj ponovo rešetao u Americi /video/
Aleksandar Mitrović proslavlja pobedu protiv Portugalije u Lisabonu - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2022
SPORT
Mitrogol dominira i na pripremama – dva gola za šest minuta /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala