- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Moskva zove Sašu, a Beograd – Jegora?

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbaler Partizana Saša Zdjelar
Fudbaler Partizana Saša Zdjelar  - Sputnik Srbija, 1920, 25.07.2022
Pratite nas
Milan Gajić je iz Crvene zvezde prešao u moskovski CSKA, Mihajlo Banjac iz bačkotopolskog TSC u Krasnodar, ali se čini da nije kraj poslovanjima srpskih i ruskih klubova u aktuelnom prelaznom roku.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Kako piše ruski Sport ekspres, CSKA ima nameru da pojača tim još jednim Srbinom – i to kapitenom Partizana Sašom Zdjelarom.
Defanzivni vezista, jedan od retkih svetlih tačaka u crno-belom sastavu prethodnih sezona, mogao bi da bude dostupan potencijalnim novim poslodavcima za svega pola miliona evra.
Iako je tržišna vrednost 27-godišnjeg Beograđanina sedmostruko veća, u ugovoru sa Partizanom, koji ističe naredne godine, stoji klauzula o otkupnoj ceni.
Pola miliona evra nije veliki zalogaj za moskovskog giganta i verovatno će sve zavisiti od želje Zdjelara za nastavak karijere, pošto je prethodno odbio švedski Malme.
U suprotnom smeru, iz pravca Rusije ka Srbiji, navodno bi mogao vezista Sočija Jegor Prucev, za koga ruski mediji tvrde da je na radaru Crvene zvezde, ali takođe i moskovskog CSKA.
„Rukovodstvo CSKA je zainteresovan za Pruceva, ali su šanse srpskog tima veće jer Pruceva privlači igranje u evropskim takmičenjima“, navedeno je.
On je ranije bio na meti Krasnodara i moskovskog Dinama, ima 19 godina, proteklu polusezonu je proveo na pozajmici u Naftekhimiku, ima aktuelni ugovor do 2024. godine, a na tržištu vredi 300.000 evra.
Slaviša Jokanović - Sputnik Srbija, 1920, 24.07.2022
SPORT
Jokanovićev fudbaler pobegao pred utakmicu – niko ne zna gde je nestao
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala