- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Novi kiks Partizana – TSC odneo bod iz Humske

© Foto : FK Partizan / Miroslav TodorovićRikardo Gomes, Partizan
Rikardo Gomes, Partizan - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2022
Pratite nas
Prvenstveno posrtanje Partizana nastavilo se i u trećem kolu Superlige. Po vrelom vremenu pred oko 3.000 upornih navijača TSC je odneo bod – 0:0. Tako već posle 270 minuta u novoj sezoni crno-beli zaostaju na tabeli za večitim rivalom bod, a možda već sutra uveče u ovo doba bude i „minus četiri".
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Siromašan meč odigran je ove večeri u Humskoj. Možda su i vremenski uslovi tome doprineli, pa nismo videli preterano lep fudbal, ali su gosti su posle velike borbe ostvarili plan - da osvoje bod.
U slabom prvom poluvremenu, Partizan je stvorio tek poneku šansu, a pokušali su Rikardo i Vujačić nepreciznim udarcima iz šesnaesterca pored stative.
Ćalušić je na drugoj strani propustio najbolju priliku za goste posle kornera sredinom prvog dela, dok je u finišu poluvremena domaćin bio najbliži vođstvu kada je Urošević pogodio stativu.
Ni drugo poluvreme nije donelo boljitak u igri Partizana. Probao je trener Stolica da ubrza napad uvođenjem Dijabatea i Meniga, ali je umesto nekog od njih najbolju šansu imao Lutovac koji je u 65. minutu lansirao loptu iznad južne tribine.
Na drugoj strani, TSC je pretio iz kontri u nastavku, a kako se bližio kraj sve su se više povlačili nazad i čuvali stečeni bod. Na kraju su i uspeli. Partizan je imao šansu za pobedu u 89. kada je mladi Baždar šutirao, ali su ga gosti izblokirali.
Napadao je Partizan i duboko u nadoknadi, a veliku šansu imao je Kvinsi Menig u 97. minutu kada su ga gosti izblokirali sa nekoliko metara i poslali loptu u korner.
Malo toga je Partizan prikazao, posle Niša i na svom terenu je izgubio još dva boda u trci za šampionsku titulu i nagovestio problematično leto. Skandiranje sa tribina „Uprava napolje" iz finiša meča dovoljno govori o strpljenju navijača crno-belih.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Nemanja Radonjić - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2022
SPORT
Dva gola za dva minuta nestašnog momka srpskog fudbala /video/
Rišairo Živković - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2022
SPORT
Minut od 1.200 evra i stativa za anale – Srbija ga je dugo čekala, ali ga neće zapamtiti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala