- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Otkriveno kako je srpska „levica“ opčinila londonske „čekićare“ /video/

© AP Photo / Matthias SchraderFilip Kostić
Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 23.07.2022
Pratite nas
Neverovatno je delovala priča da je Ajntraht iz Frankfurta posegnuo za „prevarom“ u razgovorima sa italijanskim Lacijom o transferu Filipa Kostića – neverovatno je i osvajanje trofeja u Ligi Evrope za nemački klub u narednoj sezoni, a još više od toga je način na koji engleska javnost najavljuje prelazak srpskog fudbalera u londonski Vest Hem.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Tokom leta nije bilo niti pomena da bi Kostić mogao u London, govorilo se najviše o Juventusu, a Lacio je izgleda odlučio da više ne pokušava da elektronskom poštom kontaktira sa Ajntrahtom.
Upravo je iz Italije stigla vest da je levonogi bombarder na radaru Vest Hema, popularnih „čekićara“ i da je ponuda poslata, kao i da se očekuje da posao bude završen, ali dok nije gotovo – nije gotovo.
Ipak, engleska javnost „ulazi u priču“ i to veoma polako, sa praktično nikakvim predznanjem o Kostiću, o čemu svedoči i obrazlaganje komentatora Skaj sporta, svedeno na najjednostavniji nivo.
„Može da bude levi bek, levokrilni bek...“, objašnjavao je Mark Mekadam.
Za englesku javnost je verovatno to novost, komentator je sve dobro objasnio, a dodao je i kako je uopšte Kostić stigao na radar Vest Hema.
„Menadžer Dejvid Mojs ga dobro poznaje, Vest Hem je igrao protiv Ajntrahta u polufinalu Lige Evrope i Kostić je kao levi bek ili levokrilni bek, proveo 45 minuta špartajući upravo pored klube Vest Hema i Mojsa. Zbog toga, on dobro zna šta Kostić može da ponudi“, istakao je Mekadam.
Kostić ima 29 godina, u Ajntrahtu je već tri godine, ugovor mu ističe narednog leta, a trenutna tržišna vrednost je oko 25 miliona evra.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala