- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Nezadovoljni politikom SAD i EU se udružuju /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
U Istanbulu potpisan dokument o izvozu ukrajinskog žita. Snage Kijeva nastavile granatiranje Donbasa iz američkih raketnih sistema "himars" -- ruska vojska saopštila da je uništila četiri takva sistema od početka meseca. Moskva proširila spisak neprijateljskih država, među kojima su se našle i zemlje iz našeg regiona.
Evropska unija i Sjedinjenje Države formirale su antiruski blok, Rusija sada pravi sopstvenu koaliciju od zemalja nezadovoljnih politikom Vašingtona i Brisela, kažu eksperti posle Putinove posete Iranu.
Priština smatra da zaštita Kfora više nije potrebna manastiru Visoki Dečani, ali monasi tvrde drugačije - i podsećaju na nedavne napade. Da li je to pokušaj da se skrene pažnja sa povraćaja oduzete zemlje srpskom manastiru?
Srbija u Egipat, ali i u druge države, pored modernizovanog tenka M84 može da izvozi i raketne sisteme, municiju i oklopna vozila, ocenjuju vojni stručnjaci.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala