Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

U Nišu otvorena izložba fotografija „Rusija najlepša zemlja“

© Foto : Ustupljeno SputnjikuOtvaranje izložbe fotografija „Rusija najlepša zemlja“
Otvaranje izložbe fotografija „Rusija najlepša zemlja“ - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2022
Pratite nas
Izložba fotografija „Rusija najlepša zemlja“ svečano je otvorena u četvrtak u zdanju Oficirskog doma u Nišu, u organizaciji Centra Ruskog geografskog društva u Srbiji, Društva srpsko-ruskog prijateljstva, Ruskih sunarodnika „Naisus“ i uprave Grada Niša.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Svečanosti su prisustvovali predstavnici ambasade Ruske federacije u Srbiji, Rusko-srpskog humanitarnog centra u Nišu, srpsko-ruskih organizacija i udruženja, Evro-azijskog foruma i drugih.
Sa 100 prikazanih fotografija ova izložba je do sada najveća koju je Centar do sada organizovao, a ujedno je i najava za glavnu izložbu početkom avgusta u Beogradu, na Savskom šetalištu na Kalemegdanu, sa 15 stendi(postamenata) i 45 fotografija.
Do kraja prošle 2021. godine Centra Ruskog geografskog društva je organizovao čak 57 izložbi sa 1000 izložbenih dana, a ova godina je proglašena godinom izložbi sa ciljem da se održi najmanje 20 pojedinačnih izložbi sa oko 300 izložbenih dana.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala