- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbija ne sme da ispusti Stefana /video/

© Foto : Skrinšot / Jutjub / DIPcompsStefan Bajčetić
Stefan Bajčetić - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2022
Pratite nas
Četiri gola Darvina Nunjesa, nedavnog pojačanja, doneli su veliko zadovoljstvo navijačima Liverpula, prva očekivanja je skupo plaćeni napadač opravdao, ali je iz drugog plana u crvenom dresu zablistao momak koga Srbija mora pomno da gleda – i zove se Stefan Bajčetić.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Mladić rođen u Španiji je sin nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Srđana Bajčetića i „vodi“ se kao Špancu redovima engleskog giganta, ali poseduje i srpski pasoš.
Ipak, talentovani 17-godišnjak je u ovom momentu bliži dresu države u kojoj je rođen i upisao je tri nastupa za reprezentaciju igrača mlađih od 18 godina.
„Moja želja je da on zaigra za Srbiju. Do 21. godine bi morao da odluči. Sada igra za Španiju, prihvatio je poziv budući da većinu fudbalera tamo poznaje i da je protiv mnogih igrao“, rekao je nedavno stariji Bajčetić, Srđan.
Za četiri godine može mnogo toga da se promeni, ali je jasno da je Stefan veliki talenat i do je pokazao na debiju za seniorski tim Liverpula.
Iako primarno defanzivac ili zadnji vezni, Stefan je u utakmici protiv Red Bul Salcburga bio asistent asistentu kod gola, briljantnom reakcijom oduzimanja lopte, sjajnom kontrolom lopte i tela te pravovremenim dodavanjem, što sasvim sigurno veoma raduje menadžera Jirgena Klopa.
Nemac mu je dodelio ulogu kreatora i veze između defanzivaca i ostalog dela tima, a deluje da je to idealna pozicija za mladog Bajčetića.
Velika energija, sposobnost menjanja uloga, veliki talenat, sve to bi trebalo da raduje i Srbiju jer bi mladi Stefan u budućnosti mogao da postane pravo zlato.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2022
SPORT
Kod Nišlija alarm za buđenje, a kod Beograđana – „upozorenje“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala