- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Kod Nišlija alarm za buđenje, a kod Beograđana – „upozorenje“ /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 22.07.2022
Pratite nas
Fudbaleri niškog Radničkog i beogradskog Čukaričkog su imali premijerne nastupe u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali se sa gostovanja vraćaju sa različitim emocijama.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Nišlije su odigrale nerešeno na Malti (2:2) protiv Gzire, što se ne može smatrati povoljnim rezultatom jer dva postignuta gola na gostovanju više nemaju snagu „gola u gostima“, što upozorava pred revanš u Nišu.
„Mogli smo da damo još jedan ili dva gola, a onda smo od kontrolisane utakmice po ko zna koji put sami sebi dali golove. Takvi kiksevi su nestvarni. Bili smo bolji, ali moramo ozbiljno da se pripremimo za revanš“, rekao je trener Radničkog Tomislav Sivić.
Četiri gola u mreži luksemburškog Rasing Uniona i jedan primljeni daju optimizam Čukaričkom pred revanš u Beogradu, ali trener Dušan Kerkez upozorava da euforije ne sme biti.
„Igrači su me dobro upoznali za ovo vreme, ko god se opusti neće se dobro provesti. Ako hoće da napreduju svaki dan moraju da budu na stoprocentnim mogućnostima. Stariji moraju da budu primer mlađima, nemamo vremena da se opustimo. Raduju me golovi, ali se na svakoj utakmici dešava da ne budemo u fokusu, ali vidim da se greške smanjuju“, istakao je Kerkez.
Revanš mečevi su na programu narednog četvrtka.
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 21.07.2022
SPORT
Čukarički ubedljiv u Luksemburgu, remi Radničkog na Malti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala