- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nema odmora za novog Zvezdinog „pit-bula“ /video/

© AFP 2023 / JASON MILLERDžon Holand
Džon Holand - Sputnik Srbija, 1920, 21.07.2022
Pratite nas
Džon Holand, košarkaš koji je nedavno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, za novu sezonu priprema se igrajući „staru“ – i to u ekipi Kariduros Fahardo u rodnom Portoriku, gde je u toku završnica takmičarske godine.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Ekipa Faharda je za doigravanje angažovala Holanda koji je pre nekoliko nedelja prešao iz turske Burse u Crvenu zvezdu.
Iako deluje čudno, svojevrsna je praksa da ekipe iz Portorika „povlače“ svoje igrače iz inostranstva za završnicu domaćeg prvenstva kako bi se pojačao kvalitet.
I u tome uspevaju, ekipa Karidurosa u borbi za polufinale igra protiv Leonesa de Ponse i u seriji je 3-3, tako da će majstorica odlučiti pobednika.
U šest odigranih utakmica Holand je bio među zapaženijim igračima, prosečno je na terenu provodio više od 30 minuta, a na tri utakmice je upisao 20 ili više poena.
Momak koji je pobrao simpatije košarkaške publike posle izjave dok je igrao u dresu turske Burse da je njegova ekipa puna „pit-bulova“, ima 33 godine i trebalo bi u narednoj sezoni da bude jedan od oslonaca Crvene zvezde.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala