- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Micić ostaje u Evroligi!

© AP Photo / Darko VojinovicVasilije Micić
Vasilije Micić - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2022
Pratite nas
Spekulisalo se i spominjalo da bi srpski košarkaš Vasilije Micić mogao da nastavi karijeru u NBA ligi, ali to se neće dogoditi. Srpski majstor igraće u Anadolu Efesu i naredne sezone, potvrdio je njegov agent Miško Ražnatović.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Njegova prava u NBA ligi drži Oklahoma, kkoja očigledno nije htela da ga trejduje nekoj ekipi koja bi ga želela u svojim redovima.
Prema Ražnatovićevim rečima, srpski košarkaški reprezentativac je sa svojim dosadašnjim klubom dogovorio jednogodišnji produžetak saradnje.
Ona je, podsetimo, počela 2018, a Miciću je uz pomenute nagrade donela i najveće indivudalno priznanje, MVP Evrolige za sezonu 2020/2021.
Dvostruki uzastopni osvajač i MVP Evrolige će i iduće sezone dominirati po Evropi, a sa njim će Efes dodatno dobiti na snazi u rosteru, pošto su prethodno već pojačali ekipu sa dolascima Antea Žižića, Vila Klajburna i Ahila Polonare.
Dakle, ni ovog leta se kockice nisu poklopile, a bilo je interesovanja NBA timova. Micić ostaje u Efesu.
Ben Bentil - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2022
SPORT
Zvezda dovela još jednog stranca
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala