- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Zapadu kuca na vrata ruska zima, na istoku zbijaju redove | Svet sa Sputnjikom

CC BY 2.0 / Flickr/m-louis .® / Radijator
Radijator - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2022
Pratite nas
Istovremena kriza premijera u Velikoj Britaniji i Italiji otvorila je pitanje da li je stabilnost zapadnih vlada ugrožena zbog ukrajinske krize i onoga što te zemlje tek mogu da očekuju na zimu. Sa druge strane, Rusija, Iran i Turska stvaraju do sada nezabeleženo partnerstvo.
Zašto su dvojica premijera podnela ostavke i zašto su i dalje na svojim funkcijama? Koji je razlog izbegavanja izbora u Italiji i Velikoj Britaniji? Zbog čega zapadna štampa piše da bi pad Marija Dragija bio poklon za Vladimira Putina? Da li će članice Evropske unije koje su se u ukrajinskom sukobu uz SAD opredelile za antirusku politiku priznati da su napravile grešku, jer će tek trpeti ekonomsku i političku štetu? Čeka li evropske zemlje ruska zima? Kako će centrala EU, odnosno Vašington reagovati na do sada nezbeleženu saradnju Rusije i Irana?
O svim ovim pitanjima u emisiji „Svet sa Sutnjikom” govore advokat Goran Petronijević i novinar Žarko Rakić.
Emisiju uređuje i vodi Nataša Milosavljević.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se sredom od 17.00.
Zapadu kuca na vrata ruska zima, na istoku zbijaju redove | Svet sa Sputnjikom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala