- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Da li je Bakingemska palata želela da cenzuriše mladog princa i pominjanje Đokovića? /video/

© Foto : Skrinšot / Jutjub / Prince George of CambridgePrinc Džordž i Novak Đoković
Princ Džordž i Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.07.2022
Pratite nas
Društvenim mrežama se proširila teza da je Bakingemska palata htela da zabrani prenošenje jedne od retkih javnih izjava princa Džordža da želi da Novak Đoković pobedi na Vimbldonu. Tačnost informacije nije moguće proveriti, ali je jasno da je „Đoković“ prva javno izgovorena reč mladog princa, a da nije upućena roditeljima.
Mobilna aplikacija Sputnik na srpskom jeziku - Sputnik Srbija
Pratite Sputnjik i na letovanju

Sputnjik Srbija neometano možete čitati širom Evrope na mobilnoj aplikaciji koju ćete pronaći OVDE. Aplikaciju takođe možete preuzeti i putem linka apkfab.com

Pravi je spektakl priredio mladi princ na Vimbldonu, bacivši u senku svoje roditelje princa Vilijama i princezu Kejt Midlton.
Mladi princ je bio u centru pažnje posle završetka finala kada je ušao i u direktnu komunikaciju sa Novakom Đokovićem, koji mu je dozvolio i da pridrži trofej najprestižnijeg Grend slem turnira.
Ipak, pre finala, princ Džordž je dao prvu javno zabeleženu izjavu, a koja nije bila proizvod komunikacije sa roditeljima.
Dečak je dobio pitanje od pripadnika garde ko bi želeo da pobedi na Vimbldonu.
„Đoković“, rekao je princ, sramežljivo, ali više nego jasno.
S tim u vezi, na društvenim mrežama se pojavila teorija da je to prva ikada zabeležena javna izjava mladog princa – tačno je, ako se u obzir uzmu razgovori koji nisu sa roditeljima jer je još ranije snimljen kako kaže „dvanaest“ na očevo pitanje.
„Bakingemska palata je tražila od reportera da ne koriste izjavu princa Džordža o navijanju za Đokovića“, navedeno je u pojedinim tvrdnjama.
To nije moguće potvrditi, ali snimci su jasni – mladi princ je Đokovićev navijač i nema sumnje da će u budućnosti to biti lepo prijateljstvo koje bi potencijalno moglo da donese benefit i Srbiji.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 10.07.2022
SPORT
Šampionske suze /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala